Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului  (Read 2025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jKye

  • www.thegods.ro
  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Reputation: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Interventii electrice non-stop
Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« on: February 20, 2015, 08:09:02 AM »

Salut, dupa cum spune si titlu acestui post, as dori sa aplic si eu pe site HTML urmatoare imagine care sa fie compatibila.
Ma puteti ajuta sa adaug si eu acest script telefonic care se afla in partea dreapta a acestei poze, vreau sa o pot adauga si la mine pe site, in care se fie foarte util pentru fiecare client.
Astept si eu un raspuns din partea voastra daca se poate, va multumesc frumos !http://s15.postimg.org/3t4kpr4ne/ddsa.jpg
*Link Removed*

ArenaWeb

Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« on: February 20, 2015, 08:09:02 AM »

Offline gogule

  • Hostimm.com
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6270
  • Reputation: +1006/-306
  • Gender: Male
  • Daca iti este lene, atunci plateste.
    • View Profile
    • Immdomain
Re: Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« Reply #1 on: February 20, 2015, 07:30:37 PM »
contacteaza userul
@asd @naruto @ciprian popescu
Mai sunt si altii.

Offline asd

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 740
  • Reputation: +129/-49
    • View Profile
Re: Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« Reply #2 on: February 20, 2015, 09:49:47 PM »
Ciudat,  aveam impresia ca ti-am raspuns pe zi :))

Poti sa pui codul de mai jos inainte de </body>
Code: [Select]
<style>
#telefon_wrapper {
position:fixed;
    bottom:10px;
    right:10px;
}
</style>
<div id="telefon_wrapper"><img src="http://i.imgur.com/zkqwI0z.png"></div>
Administrez *Link Removed* si *Link Removed* *Link Removed*

Offline jKye

  • www.thegods.ro
  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Reputation: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Interventii electrice non-stop
Re: Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« Reply #3 on: February 21, 2015, 08:27:45 AM »
Asd, merge scriptul dar imi intra pe sub background-ul de la site, in unele parti, nu merge sa il pun sa cada el singur asa cand dau de scroll, sau sa fie fix la jumate sa se miste el, o chestie, daca vrei iti dau PM cu el.
*Link Removed*

Offline NWThemes

  • @CSSMFC
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2932
  • Reputation: +281/-263
  • Gender: Male
  • Do not disturb
    • View Profile
    • GraficBox -  Romania
Re: Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« Reply #4 on: February 24, 2015, 06:08:59 PM »
z-index:9999;
*Link Removed*
*Link Removed*
 *Link Removed*

Offline jKye

  • www.thegods.ro
  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Reputation: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Interventii electrice non-stop
Re: Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« Reply #5 on: February 25, 2015, 08:42:26 AM »
Multumesc, pana acum a mers totul perfect cu z-index:999;.
Ma intereseaza sa-l centrez pe mijlocul pagini si sa il fac ca un scroll, sa cada sigur dupa ce dai pagina in jos, adica sa iti sara in ochii, ca ti se misca ceva in partea dreapta, exista aceasta posibilitate ?


Aveti +1 din partea mea,
*Link Removed*

Offline NWThemes

  • @CSSMFC
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2932
  • Reputation: +281/-263
  • Gender: Male
  • Do not disturb
    • View Profile
    • GraficBox -  Romania
Re: Vreau sa adaug telefon in dreapta siteului
« Reply #6 on: February 26, 2015, 02:32:04 PM »
ca sa-ti apara de la jumatatea paginii cand faci scroll trebuie sa te joci cu jquery din cate tin minte... eu unu as fi adaugat o imagine animata care sa fie pozitionata mai jos de window, iar la hover sa fie vizibila toata.


gen
Code: [Select]
<style>
#telefon_wrapper {
 position:fixed;
    bottom:-110px;
    right:10px;
transition:all .3s;
-webkit-transition: all .3s;
}
#telefon_wrapper:hover {
 position:fixed;
    bottom:10px;
    right:10px;
}
</style>
<div id="telefon_wrapper"><img src="http://i.imgur.com/zkqwI0z.png"><>


-110px - poti sa schimbi valoarea in pixeli in functie de ce dimensiuni are imaginea.
Mie unu mi se pare mai ok varianta asta HTML-CSS decat cu jquery. Daca cunoaste cineva si varianta js brava lui eu unu tind spre simplitate  :)
*Link Removed*
*Link Removed*
 *Link Removed*