Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Va rog sa ma ajutati sa gasesc un nume de domeniu  (Read 1244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline uadafac

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 708
  • Reputation: +28/-40
    • View Profile
Va rog sa ma ajutati sa gasesc un nume de domeniu
« on: July 29, 2016, 10:09:06 PM »
Desi am vazut ca e la moda sa scrii ca oferi nu stiu cati bani pentru un pont de domeniu, pentru ca apoi sa dispari cu toate sugestiile fara sa mai dai vreun raspuns... ba chiar am patit-o de mai multe ori ca, dupa ce am trimis sugestii anumitor useri, si nu doar la cei care promit ca ofera nu stiu ce, nici macar un multumesc sa nu trimita inapoi..

Totusi nu o sa procedez la fel, nu mi se pare normal.. deci, daca ma puteti ajuta in prima faza pe gratis cu ceva ponturi, va multumesc anticipat.

Poate o sa ofer ceva in schimb, niste bani daca o sa-mi ramana dupa ce cumpar domeniu si celelalte necesare, sau poate altceva, gen link-uri, o promovare, etc.. Dar astea le voi discuta in privat.. sau si aici daca voi gasi un castigator si el va dori asa..

Asadar... am nevoie de un pont de domeniu pentru un site unde oamenii sa intre si sa posteze articole.. sau chiar si imagini.. dar nu e o retea sociala.. e mai mult un director de articole, cu cateva facilitati de votare a postarilor..

Vreau ca numele sa sugereze un fel de competitie intre scriitori, sa le trezeasca dorinta de a scrie cele mai apreciate articole.. sa fie limba romana daca terminatia este altceva decat .ro , sau si engleza doar pe terminatia .ro .

Multumesc!

LATER EDIT: am gresit locul unde l-am postat.. daca se poate sa-l mute un admin la "Diverse".. mersi

« Last Edit: July 29, 2016, 10:26:40 PM by uadafac »

ArenaWeb

Va rog sa ma ajutati sa gasesc un nume de domeniu
« on: July 29, 2016, 10:09:06 PM »