Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Zetaniche - Rețea de afiliere  (Read 322 times)  Share 

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Stacy90

 • Newbie
 • *
 • Posts: 5
 • Reputation: +0/-0
  • View Profile
Zetaniche - Rețea de afiliere
« on: June 13, 2017, 08:37:01 AM »
Bună ziua tuturor. 8)

Deoarece forumul este legat de afiliere și afaceri online, vreau să vă prezint rețeaua noastră afiliată Zetaniche.

Zetaniche este o rețea de afiliere bazată pe performanțe, care a fost nființată n 2016 și care are o echipă profesionistă, cu peste 15 ani de experiență n industrie.

Zetaniche pune accentul pe utilizarea abilităților și a cunoștințelor pentru a oferi afiliaților săi șansa de a promova unele dintre cele mai populare produse din Mainstream și Adult, precum: sănătate, frumusețe, pierdere n greutate și dating, n țări care nu sunt att de bine exploatate, dar care au potenția.

Astfel, operăm n țări precum Romnia, Finlanda, Bulgaria, Lituania, Bosnia, Ungaria, Albania, Croația, Serbia, Slovenia, Slovacia, Letonia, Muntenegru, Cipru, Cehia, Estonia, Portugalia, Macedonia, Kazahstan, Maroc, Belarus, Grecia, Italia, Polinia, Ucraina.

Cele mai populare produse din Romnia sunt GoSlimmer, Vein Stopper, TurboMax, cu o placă de 50% CPA pentru produsele digitale și 20-30% pentru produsele fizice.

Pentru afiliații noștri oferim pagini traduse n limba maternă a țării pentru care este destinal produsul și oferim astfel posibilitatea de a aborda mai ușor publicul potrivit.

Presupun că ești interesat de opțiunile și termenii de plată. Plățiile se efectuează lunar, cu o sumă minimă de 50 euro pentru Paxum și Payoneer și 100 euro pentru transferuri. Oferim plăți săptămnale și bi-săptămnale pentru afiliații care cștigă 1000 sau 1500 euro.

Managerii noștri de afiliere și asistență dedicată vor ajuta cu bucurie toți afiliații să și atingă obiectivele și să și maximizeze profiturile prin promovarea produselor noastre. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să vizitați site-ul nostru, unde găsiți detaliile noastre de contact.

Misiunea Zetaniche este să construiască ncredere și relații profitabile cu afiliații noștri, cu accent pe creșterea constantă pe piață, iar toți afiliații interesați sunt mai mult dect bineveniți să ni se alăture și să fie parte a misiunii noastre.

ArenaWeb

Zetaniche - Rețea de afiliere
« on: June 13, 2017, 08:37:01 AM »

Offline Stacy90

 • Newbie
 • *
 • Posts: 5
 • Reputation: +0/-0
  • View Profile
Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Reply #1 on: August 25, 2017, 10:58:54 AM »
Bună ziua tuturor,  8)

Vă rog să acordați un moment și să vedeți ofertele noastre cele mai bune pentru săptămna aceasta:
Printre ofertele pe care le poți găsi la noi, la Zetanich, avem două care pur și simplu zdruncină Romnia n această săptămnă:

1. WhatsChat
Plata: 2.34
Rata de conversie: De pe desktop, conversia se face prin introducerea unui PIN. Utilizatorul trimite un SMS prin care primește PIN-ul. Acesta se introduce pe pagina. Dacă PIN-ul este cel corect, atunci conversia se declanșează. Conversia de pe mobil este prin SMS. Utilizatorul trimite un SMS și conversia se realizează imediat.

2. MyCashProfessor
Plata: 10.00
Rata de conversie: Utilizatorul accesează pagina, completează formularul și apasă pe buton de comandă. Dacă comanda este validă, conversia este declanșată.

Mai multe detalii despre ofertă pot fi găsite sub IU-ul personal după ce te-ai nregistrat.

De asemenea, nu uita să verifici ultimele noastre postări de pe blog, dar și să citești despre ofertele COD și de ce ar trebui să le promovezi prin Zetaniche. Nu uita să te abonezi și la newsletter-ul nostru.

Ca ntotdeauna, ne poți contacta pe pagina de contact a site-ul nostru sau direct la adresa: [email protected] sau Skype: aff_zetaniche.

Nu ești ncă membru Zetaniche?! Ce mai aștepți? ALĂTURĂ-TE ACUM!
Offline Stacy90

 • Newbie
 • *
 • Posts: 5
 • Reputation: +0/-0
  • View Profile
Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Reply #2 on: September 04, 2017, 08:56:04 AM »

Salut tuturor!  8)

Nu contează dacă sunteți un afiliat cu experiență sau sunteți la nceput n marketing-ul afiliat, cu siguranță vă ntrebați adesea dacă ați ales sau veți alege doar cea mai potrivită și mai profitabilă nișă pentru promovare.


Zetaniche prospectează piața și nevoile publicului și se străduiește să ofere cele mai căutate produse n ofertele promoționale. Zetaniche se concentrează pe promovarea produselor n regiuni care nu sunt foarte competitive, astfel nct promovarea produselor noastre, care sunt foarte căutate n rndul publicului, dar și n regiunile n care concurența nu este att de mare, este de fapt o combinație cștigătoare pentru fiecare editor.


Cum să vă alegeți nișa?
 • Dacă sunteți administratorul direct al site-ului, alegeți o nișă similară conținutului site-ului dvs., despre care știți că utilizatorii site-ului dvs. ar răspunde pozitiv.
 • Dacă lucrați cu mai multe surse sau intenționați să lucrați, alegeți o nișă apropiată de interesele dvs., deoarece va fi mai ușor să nțelegeți nevoile publicului și să obțineți profit.
 • Alegerea nișei n funcție de popularitate, ținnd cont de concurență pentru promovare.
Citiți despre acest lucru și multe altele n ultima noastră postare din blog, pregătită de echipa Zetaniche. Am pregătit pentru dvs. detaliile și avantajele nișei pe care operează rețeaua noastră, precum și cteva sugestii despre nișele și subnișele pe care să le alegeți, n funcție de conținutul site-ului, de nevoile si obiectivele dvs. Desigur, nu lipsesc nici recomandările despre ce oferte să alegeți n ce categorie. De aceea, nu ratați să ne vizitați blogul!


Zeta NICHES sunt: health, weight loss, beauty, dating, adult, make money.
Țările pe care le acoperim sunt: Romnia, Finlanda, Bulgaria, Lituania, Bosnia, Ungaria, Albania, Croația, Serbia, Slovenia, Slovacia, Letonia, Muntenegru, Cipru, Cehia, Estonia, Portugalia, Macedonia, Kazahstan, Maroc, Belarus, Grecia, Italia, Polinia, Ucraina.


Nu sta pe gnduri, alătură-te rețelei noastre ASTĂZI! Pentru mai multe detalii ne poți contacta pe e-mail sau skype.


Offline Stacy90

 • Newbie
 • *
 • Posts: 5
 • Reputation: +0/-0
  • View Profile
Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Reply #3 on: September 19, 2017, 08:57:50 AM »

Salutări tuturor,


ca și n fiecare săptămnă de pnă acum, echipa Zetaniche a decis să vă mpărtășească cteva informații care vă vor ajuta să obțineți cștiguri din afiliere.


n primul rnd, să aruncăm o privire la lista noastră săptămnală TOP Ofertă, n care se regăsește și produsul Romnia- RectiStop.

Cu atenționarea că lista noastră conține două produse pentru Ungaria, am selectat cteva informații utile pentru dvs., cum ar fi: procentul cumpărătorilor online din Ungaria, cele mai comune metode de plată pentru cumpărăturile online și metodele cele mai comune de livrare la care apelează maghiarii. Produsele noastre COD ndeplinesc condițiile pieței maghiare, deci faceți-vă timp și verificați mai detaliat informațiile pe care le-am pregătit pe blog și ncepeți să promovați produsele noastre ungurești.


Din moment ce trecută săptămnă a fost dedicată GEO n totalitate, am pregătit pentru tine și postări despre cum să alegi ZETA geo. Am introdus toate țările n care Zetaniche are acum oferte promoționale, cu o privire de ansamblu asupra concurenței și a unor obiceiuri de cumpărare online ale locuitorilor acestor țări.

n unele postări viitoare, vom acorda atenție fiecăreia dintre aceste țări, așa că nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru, pentru a fi ntotdeauna la curent.


Nu ați nceput să promovați ncă oferta? Din moment ce vă punem la dispoziție actualizări zilnice și ținem pasul cu nevoile pieței, nu aveți de ce să așteptați!AFILIAȚI-VĂ ACUM!Offline Stacy90

 • Newbie
 • *
 • Posts: 5
 • Reputation: +0/-0
  • View Profile
Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Reply #4 on: October 16, 2017, 02:01:24 PM »

Salut tuturor,


n Zetaniche am scris recent despre anumite low competitve geo's și care sunt avantajele marketingului afiliat n aceste țări, așa că mă interesează opinia dumneavoastră. n ce țări lucrați și dacă ați promovat deja produse pentru țările low competitive? Care sunt experiențele dumneavoastră?


Pentru fiecare afiliat, anumite date despre țara n care doresc să promoveze anumite produse sunt cu siguranță utile. Acestea sunt cteva dintre date cum ar fi: procentul de utilizare a internetului, obiceiurile consumatorilor n funcție de  cumpărăturile  online și opțiunile de plată pe care le evită  clienții, ceea ce  oferă fiecărui membru afiliat o cunoaștere specifică a unei anumite țări.


De exemplu, recent  am obținut cteva informații interesante despre piața bulgară. Am aflat date interesante care spun că n Bulgaria numărul utilizatorilor de internet reprezintă 59,8% din populația totală. Din nou, clienții online dețin 20% din populația totală, dintre care femeile sunt predominante. De asemenea, cei  20% dintre clienții online preferă plata la livrare, ceea ce nseamnă că ofertele COD sunt o alegere excelentă pentru piața bulgară.


O situație similară există n Serbia, pentru care am făcut cercetări și am dedicat un ntreg articol  acestei piețe. Din populația totală a Serbiei, 68,1% utilizează internetul. Cu toate acestea, n ceea ce privește cumpărăturile online, srbii adoptă din ce n ce mai mult această tendință de cumpărare, fapt demonstrat și de faptul că o creștere continuă de 10% se nregistrează n cazul cumpărăturilor online din Serbia. Utilizatorii din Serbia nregistrează 13 tranzacții online și din punct de vedere al metodelor de plată, jumătate din clienții online din Serbia preferă plata după livrarea  produsului.

Desigur, am descris mult mai multe informații n textul pe care l-am pregătit pentru Bulgaria și textul pe care l-am dedicat Serbiei. Am oferit mult mai multe informații interesante pentru piețele menționate pentru toți cei care au un interes n aceste țări.


După analizarea datelor, veți observa că COD (cash on delivery) oferă o alegere ideală pentru țările n care cumpărăturile online nu s-au dezvoltat ncă pe deplin, dar au o tendință de creștere ridicată. n Zetaniche lucrăm cu produse COD pentru piețele menționate, dar și pentru multe alte țări low competitive și dacă sunteți interesat să aflați mai multe detalii, vizitați blogul nostru și nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.


Dacă nu faceți parte din rețeaua  Zetaniche, puteți să vă alăturați astăzi!
Tags: