Welcome, Guest. Please login or register.

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Marketing Afiliat / Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Last post by Stacy90 on November 16, 2017, 01:04:27 PM »

Când vine vorba despre afiliere, cu siguranță una dintre întrebările de bază pe care orice afiliat și-o pune este cu care nișă să înceapă, care nișă îi va aduce bani și din multitudinea produselor din aceeași nișă pcum să aleagă produsul potrivit.


Când vine vorba despre produsele destinate bărbaților, ne-am ales produsul - TurboMax. Având în vedere că tot mai mulți bărbați se confruntă cu nesiguranța și caută modalități noi și mai avansate de a-și recâștiga încrederea pierdută, nu este surprinzător faptul că produsele pentru barbate au devenit deosebit de populare în ultimii ani. Noi, cei de la Zetaniche, nu am pierdut din vedere această tendință, și le oferim astfel tuturor afiliaților noștri oportunitatea de a promova oferta TurboMax, care demonstrează zilnic rezultate de invidiat care îl fac unul dintre cele mai cunoscute offer-e și este cu siguranță o alegere excelentă pentru orice afiliat. TurboMax este disponibil în următoarele țări: BA, BG, HR, CZ, EE, GR, HU, IT, LV, LT, MK, PL, RO, RS, SI, Payout-ul pentru TurboMax în aceste țări variază de la 4 € la 10 €. Este important să rețineți că TurboMax este o ofertă COD (cash on delivery) și este disponibilă atât pe desktop, cât și pe platforma mobilă. Acesta este un produs care oferă rezultate excelente pentru toate tipurile de traffic.


Când vine vorba despre afiliații noștri, obiectivul nostru principal este să-i ajutăm să se concentreze asupra produselor pe care le vedem ca având un potențial mare de a genera profit, așadar am adăugat pe lângă TurboMax două produse noi care s-au regăsit pe ultima noastră listă Top Offer.


Unul dintre aceste produse aparține categoriei health - CleoLux, cremă anti-fungică pentru îngrijirea picioarelor. Pe lângă faptul că CleoLux s-a regăsit recent în oferta noastră, a câștigat rapid un mare interes public și a avut rezultate excelente. Ofertăm CleoLux pe aceste piețe: IT, CZ, HU, HR, SK și SI, unde afiliații pot câștiga între 7,50 și 10 euro prin conversie.

Pe lângă CleoLux, un alt produs nou a ieșit cu rezultate excelente într-un timp foarte scurt, acesta fiind - Tesla Saver ECO. O soluție avansată pentru economisirea energiei electrice este cu siguranță ceva util pentru fiecare gospodărie, precum și facilități de afaceri acolo unde există un consum mare de energie electrică.De aceea nu este surprinzător faptul că produsul nostru Tesla Saver ECO a pătruns rapid pe piață și produce rezultate vizibile. Îl recomandăm cu siguranță afiliaților noștri, deoarece precum CleoLux, oferă o soluție avansată pentru problemele cu care se confruntă zilnic publicul.Tesla Saver ECO este disponibil pentru promovare în aceste țări: HU, CZ, HR, SK și PL, cu payout de la 7,50 € do 10,00 €.


Desigur, pentru a nu copleși acest forum cu informații, vă oferim ocazia de a ne vizita blogul pentru a afla mai multe despre produsele oferite de Zetaniche.


Dacă nu faceți parte din rețeaua Zetaniche, puteți să vă alăturați astăzi!

2
Diverse / Re: recuperare parola
« Last post by gogule on November 12, 2017, 05:49:37 PM »
Ba da, dar e nevoie de un coder care sa rezolve probleme din sursa. Pana acum nu a gasit pe nimeni sa faca asta.
Voi incerca sa gasesc alte solutii.
3
Diverse / Re: recuperare parola
« Last post by plug on November 11, 2017, 12:01:28 PM »
si nu pot fi rezolvate niciodata ?
4
Diverse / Re: recuperare parola
« Last post by gogule on November 10, 2017, 04:56:14 PM »
Din pacate sunt ceva problema care a eliminat profil editor, chiar si pentru admini.
Plus sistemul de mesaje pentru recuperare a parolei nu functioneaza.
Nu ramane decat sa ramai pe acest cont sau sa iti aduci aminte de vechea parola.
5
Diverse / recuperare parola
« Last post by plug on November 10, 2017, 10:30:15 AM »
Am un cont vechi pe acest forum si nu il pot accesa ... nu merge nici sa recuperez parola , ma poate ajuta vreun moderator ceva?
6
Diverse / Re: Link in semnatura
« Last post by gogule on November 09, 2017, 04:46:52 PM »
Pentru ca nu ai minimul de post.
7
Diverse / Re: Link in semnatura
« Last post by nidweb on November 08, 2017, 07:27:16 PM »
In principiu fiindca trebuie sa aduci ceva folositor acestui forum inainte de a avea privilegii SEO
8
Diverse / Link in semnatura
« Last post by plug on November 07, 2017, 04:48:24 PM »
De ce nu mai ramane linkul in semnatura la nimeni ?
9
Marketing Afiliat / Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Last post by Stacy90 on November 02, 2017, 08:50:55 AM »
Întrucât încercăm întotdeauna să oferim vizitatorilor mai multe informații despre marketingul afiliat și tendințele actuale, această postare pe forum nu va fi o excepție.


Până acum, am scris aici despre multe dintre produsele pe care le oferim și de această dată am decis să acordăm atenție specială categoriei health - Diabetes No More.Acest produs este destinat persoanelor care suferă de diabet. Diabetul este una dintre cele mai frecvente boli de astăzi, iar persoanele cu afecțiuni cronice, precum diabetul, doresc, în general, să se simtă mai bine pe termen lung și să reducă folosirea medicamentelor, dacă este posibil.


Soluțiile naturale în afecțiunile cronice, cum ar fi diabetul, sunt foarte populare, deoarece soluțiile alternative, complet naturale, au de obicei mai puține efecte secundare și riscuri pe termen lung pentru sănătate comparativ cu unele medicamente. Promovarea unor astfel de produse care oferă soluții alternative complet naturale sunt deosebit de populare și mențin această piață interesantă pentru afiliere - Clienții care sunt pasionați de soluții alternative pentru ei și problemele lor, gata să cumpere din nou produsele.


Diabetes No More este un ghid care conține 3 pași pentru tratarea diabetului în mod complet natural. DiabetesNoMore este disponibil pentru promovare în Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Italia și Bulgaria. Plățile sunt de la 7,50 € la 10,00 € în funcție de regiune. Produsul este disponibil pentru promovare pe mobil și desktop.


Dacă tot vorbim despre traficul de pe desktop și mobil, echipa noastră a făcut câteva cercetări în ceea ce privește utilizarea internetului în țările în care lucrăm. În țările Zetaniche, cercetările au arătat că cea mai mare frecvență pe internet a telefoanelor mobile din ultima lună a fost în Polonia (65,18%), Albania (54,68%) și Muntenegru (50,04%), iar în ceea ce privește desktopul, au fost Ucraina (83,10%), Cehia (78,66%) și Belarus (76,35%). În fiecare dintre aceste regiuni, avem diverse oferte cu un mare potențial de promovare.
În cercetarea noastră am făcut o scurtă trecere în revistă a unora dintre avantajele promovării pe mobil și pe desktop, precum și factorii de care trebuie ținut cont, indiferent dacă aveți propriul site sau lucrați cu paid trafic.


Ca întotdeauna, sunteți bineveniți să vizitați blogul nostru și să citiți ce face echipa noastră în fiecare zi, precum și să vă alăturați rețelei noastre și să deveniți unul dintre afiliații mulțumiți de oferta Diabetes No More precum și multe altele, atât pe desktop, cât și pe mobil!


10
Diverse / Re: Cum sa faci bani online in 2017
« Last post by gogule on October 25, 2017, 08:49:38 PM »
Eu folosesc Tubeadv si White label adult in acest moment.
Sunt singurele care merg in aceste moment si ma refer stric la venit pe termen mediu si lung.
Daca vrei ceva usor, atunci un site cclick baite si full de reclame.
Pages: [1] 2 3 ... 10