Welcome, Guest. Please login or register.

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Marketing Afiliat / Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Last post by Stacy90 on October 16, 2017, 02:01:24 PM »

Salut tuturor,


Īn Zetaniche am scris recent despre anumite low competitve geo's și care sunt avantajele marketingului afiliat īn aceste țări, așa că mă interesează opinia dumneavoastră. Īn ce țări lucrați și dacă ați promovat deja produse pentru țările low competitive? Care sunt experiențele dumneavoastră?


Pentru fiecare afiliat, anumite date despre țara īn care doresc să promoveze anumite produse sunt cu siguranță utile. Acestea sunt cāteva dintre date cum ar fi: procentul de utilizare a internetului, obiceiurile consumatorilor īn funcție de  cumpărăturile  online și opțiunile de plată pe care le evită  clienții, ceea ce  oferă fiecărui membru afiliat o cunoaștere specifică a unei anumite țări.


De exemplu, recent  am obținut cāteva informații interesante despre piața bulgară. Am aflat date interesante care spun că īn Bulgaria numărul utilizatorilor de internet reprezintă 59,8% din populația totală. Din nou, clienții online dețin 20% din populația totală, dintre care femeile sunt predominante. De asemenea, cei  20% dintre clienții online preferă plata la livrare, ceea ce īnseamnă că ofertele COD sunt o alegere excelentă pentru piața bulgară.


O situație similară există īn Serbia, pentru care am făcut cercetări și am dedicat un īntreg articol  acestei piețe. Din populația totală a Serbiei, 68,1% utilizează internetul. Cu toate acestea, īn ceea ce privește cumpărăturile online, sārbii adoptă din ce īn ce mai mult această tendință de cumpărare, fapt demonstrat și de faptul că o creștere continuă de 10% se īnregistrează īn cazul cumpărăturilor online din Serbia. Utilizatorii din Serbia īnregistrează 13 tranzacții online și din punct de vedere al metodelor de plată, jumătate din clienții online din Serbia preferă plata după livrarea  produsului.

Desigur, am descris mult mai multe informații īn textul pe care l-am pregătit pentru Bulgaria și textul pe care l-am dedicat Serbiei. Am oferit mult mai multe informații interesante pentru piețele menționate pentru toți cei care au un interes īn aceste țări.


După analizarea datelor, veți observa că COD (cash on delivery) oferă o alegere ideală pentru țările īn care cumpărăturile online nu s-au dezvoltat īncă pe deplin, dar au o tendință de creștere ridicată. Īn Zetaniche lucrăm cu produse COD pentru piețele menționate, dar și pentru multe alte țări low competitive și dacă sunteți interesat să aflați mai multe detalii, vizitați blogul nostru și nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.


Dacă nu faceți parte din rețeaua  Zetaniche, puteți să vă alăturați astăzi!2
Marketing Afiliat / Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Last post by Stacy90 on September 19, 2017, 08:57:50 AM »

Salutări tuturor,


ca și īn fiecare săptămānă de pānă acum, echipa Zetaniche a decis să vă īmpărtășească cāteva informații care vă vor ajuta să obțineți cāștiguri din afiliere.


Īn primul rānd, să aruncăm o privire la lista noastră săptămānală TOP Ofertă, īn care se regăsește și produsul Romānia- RectiStop.

Cu atenționarea că lista noastră conține două produse pentru Ungaria, am selectat cāteva informații utile pentru dvs., cum ar fi: procentul cumpărătorilor online din Ungaria, cele mai comune metode de plată pentru cumpărăturile online și metodele cele mai comune de livrare la care apelează maghiarii. Produsele noastre COD īndeplinesc condițiile pieței maghiare, deci faceți-vă timp și verificați mai detaliat informațiile pe care le-am pregătit pe blog și īncepeți să promovați produsele noastre ungurești.


Din moment ce trecută săptămānă a fost dedicată GEO īn totalitate, am pregătit pentru tine și postări despre cum să alegi ZETA geo. Am introdus toate țările īn care Zetaniche are acum oferte promoționale, cu o privire de ansamblu asupra concurenței și a unor obiceiuri de cumpărare online ale locuitorilor acestor țări.

Īn unele postări viitoare, vom acorda atenție fiecăreia dintre aceste țări, așa că nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru, pentru a fi īntotdeauna la curent.


Nu ați īnceput să promovați īncă oferta? Din moment ce vă punem la dispoziție actualizări zilnice și ținem pasul cu nevoile pieței, nu aveți de ce să așteptați!AFILIAȚI-VĂ ACUM!


3
Diverse / Re: Domenii expirate
« Last post by jhonny_b17 on September 13, 2017, 03:40:45 PM »
Da dupa ce trece perioada de deleted si gratie  ! parca undeva la 60  de zile 
4
Diverse / Domenii expirate
« Last post by Jok3rStyl3 on September 12, 2017, 05:25:36 PM »
Salut! Am avut 2 domenii la godaddy si au expirat, nu le-am mai reinnoit pentru ca uitasem complet de ele insa acum le vreau inapoi, problema este ca unul din ele este scos la licitatie ( $2795 ) iar celalalt il pot reinnoi cu o suma mai maricica decat ar fi costat normal deoarece a fost scos din lista mea. Mai am vreo sansa sa le recuperez, sa le cumpar la pretul initial de la godaddy?
5
Hosting / Design / Servicii / Parere Host
« Last post by zerox on September 10, 2017, 03:27:05 PM »
Salutar. Vreau sa stiu daca e cineva pe aici care foloseste serviciile de gazduire ale celor de la Hosterion. As vrea sa stiu si parerea voastra legata de seriviciile lor, interactiunea cu suportul, etc. Multumesc!
6
Marketing Afiliat / Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Last post by Stacy90 on September 04, 2017, 08:56:04 AM »

Salut tuturor!  8)

Nu contează dacă sunteți un afiliat cu experiență sau sunteți la īnceput īn marketing-ul afiliat, cu siguranță vă īntrebați adesea dacă ați ales sau veți alege doar cea mai potrivită și mai profitabilă nișă pentru promovare.


Zetaniche prospectează piața și nevoile publicului și se străduiește să ofere cele mai căutate produse īn ofertele promoționale. Zetaniche se concentrează pe promovarea produselor īn regiuni care nu sunt foarte competitive, astfel īncāt promovarea produselor noastre, care sunt foarte căutate īn rāndul publicului, dar și īn regiunile īn care concurența nu este atāt de mare, este de fapt o combinație cāștigătoare pentru fiecare editor.


Cum să vă alegeți nișa?
  • Dacă sunteți administratorul direct al site-ului, alegeți o nișă similară conținutului site-ului dvs., despre care știți că utilizatorii site-ului dvs. ar răspunde pozitiv.
  • Dacă lucrați cu mai multe surse sau intenționați să lucrați, alegeți o nișă apropiată de interesele dvs., deoarece va fi mai ușor să īnțelegeți nevoile publicului și să obțineți profit.
  • Alegerea nișei īn funcție de popularitate, ținānd cont de concurență pentru promovare.
Citiți despre acest lucru și multe altele īn ultima noastră postare din blog, pregătită de echipa Zetaniche. Am pregătit pentru dvs. detaliile și avantajele nișei pe care operează rețeaua noastră, precum și cāteva sugestii despre nișele și subnișele pe care să le alegeți, īn funcție de conținutul site-ului, de nevoile si obiectivele dvs. Desigur, nu lipsesc nici recomandările despre ce oferte să alegeți īn ce categorie. De aceea, nu ratați să ne vizitați blogul!


Zeta NICHES sunt: health, weight loss, beauty, dating, adult, make money.
Țările pe care le acoperim sunt: Romānia, Finlanda, Bulgaria, Lituania, Bosnia, Ungaria, Albania, Croația, Serbia, Slovenia, Slovacia, Letonia, Muntenegru, Cipru, Cehia, Estonia, Portugalia, Macedonia, Kazahstan, Maroc, Belarus, Grecia, Italia, Polinia, Ucraina.


Nu sta pe gānduri, alătură-te rețelei noastre ASTĂZI! Pentru mai multe detalii ne poți contacta pe e-mail sau skype.

7
Marketing Afiliat / Re: Zetaniche - Rețea de afiliere
« Last post by Stacy90 on August 25, 2017, 10:58:54 AM »
Bună ziua tuturor,  8)

Vă rog să acordați un moment și să vedeți ofertele noastre cele mai bune pentru săptămāna aceasta:
Printre ofertele pe care le poți găsi la noi, la Zetanich, avem două care pur și simplu zdruncină Romānia īn această săptămānă:

1. WhatsChat
Plata: €2.34
Rata de conversie: De pe desktop, conversia se face prin introducerea unui PIN. Utilizatorul trimite un SMS prin care primește PIN-ul. Acesta se introduce pe pagina. Dacă PIN-ul este cel corect, atunci conversia se declanșează. Conversia de pe mobil este prin SMS. Utilizatorul trimite un SMS și conversia se realizează imediat.

2. MyCashProfessor
Plata: €10.00
Rata de conversie: Utilizatorul accesează pagina, completează formularul și apasă pe buton de comandă. Dacă comanda este validă, conversia este declanșată.

Mai multe detalii despre ofertă pot fi găsite sub IU-ul personal după ce te-ai īnregistrat.

De asemenea, nu uita să verifici ultimele noastre postări de pe blog, dar și să citești despre ofertele COD și de ce ar trebui să le promovezi prin Zetaniche. Nu uita să te abonezi și la newsletter-ul nostru.

Ca īntotdeauna, ne poți contacta pe pagina de contact a site-ul nostru sau direct la adresa: [email protected] sau Skype: aff_zetaniche.

Nu ești īncă membru Zetaniche?! Ce mai aștepți? ALĂTURĂ-TE ACUM!8
Diverse / schimb paypal pentru cash
« Last post by alexskie on August 10, 2017, 10:46:35 AM »
Salutare, dau 80 de euro paypal pentru 310 de lei ( cash ). Locul de intalnire : oriunde in Bucuresti!
cei interesati sa-mi lase un mesaj.
9
Diverse / Am nevoie sa scot 100 Eur din contul paypal si nu am cum.
« Last post by kaara144 on July 07, 2017, 11:11:42 AM »
Salut. Am nevoie sa scot 100 E din contul paypal si nu am nici un card romanesc. Ofer 120 E pentru 100 E pentru cine ma poate ajuta. Mersi
10
Marketing Afiliat / Zetaniche - Rețea de afiliere
« Last post by Stacy90 on June 13, 2017, 08:37:01 AM »
Bună ziua tuturor. 8)

Deoarece forumul este legat de afiliere și afaceri online, vreau să vă prezint rețeaua noastră afiliată Zetaniche.

Zetaniche este o rețea de afiliere bazată pe performanțe, care a fost īnființată īn 2016 și care are o echipă profesionistă, cu peste 15 ani de experiență īn industrie.

Zetaniche pune accentul pe utilizarea abilităților și a cunoștințelor pentru a oferi afiliaților săi șansa de a promova unele dintre cele mai populare produse din Mainstream și Adult, precum: sănătate, frumusețe, pierdere īn greutate și dating, īn țări care nu sunt atāt de bine exploatate, dar care au potenția.

Astfel, operăm īn țări precum Romānia, Finlanda, Bulgaria, Lituania, Bosnia, Ungaria, Albania, Croația, Serbia, Slovenia, Slovacia, Letonia, Muntenegru, Cipru, Cehia, Estonia, Portugalia, Macedonia, Kazahstan, Maroc, Belarus, Grecia, Italia, Polinia, Ucraina.

Cele mai populare produse din Romānia sunt GoSlimmer, Vein Stopper, TurboMax, cu o placă de 50% CPA pentru produsele digitale și 20-30% pentru produsele fizice.

Pentru afiliații noștri oferim pagini traduse īn limba maternă a țării pentru care este destinal produsul și oferim astfel posibilitatea de a aborda mai ușor publicul potrivit.

Presupun că ești interesat de opțiunile și termenii de plată. Plățiile se efectuează lunar, cu o sumă minimă de 50 euro pentru Paxum și Payoneer și 100 euro pentru transferuri. Oferim plăți săptămānale și bi-săptămānale pentru afiliații care cāștigă 1000 sau 1500 euro.

Managerii noștri de afiliere și asistență dedicată vor ajuta cu bucurie toți afiliații să īși atingă obiectivele și să īși maximizeze profiturile prin promovarea produselor noastre. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să vizitați site-ul nostru, unde găsiți detaliile noastre de contact.

Misiunea Zetaniche este să construiască īncredere și relații profitabile cu afiliații noștri, cu accent pe creșterea constantă pe piață, iar toți afiliații interesați sunt mai mult decāt bineveniți să ni se alăture și să fie parte a misiunii noastre.
Pages: [1] 2 3 ... 10